Serveis - Fluitrol
710
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-710,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

SERVEIS

OFICINA TÈCNICA

Fluitrol disposa d’un espai on es realitzen projectes i esquemes d’instal·lacions relacionades amb el control de fluids, així com també el disseny de modificacions i millores en els productes que distribueix.

MUNTATGE

Fluitrol disposa dels mitjans tècnics i les instal·lacions necessàries per al muntatge i la posada en funcionament d’automatismes relacionats amb el control de fluids, així com per reparar, provar i condicionar els articles que comercialitza. També disposa de la maquinària necessària per confeccionar tot tipus de terminals flexibles d’alta i baixa pressió.

ASSESSORAMENT TÈCNIC

Fluitrol sempre ha estat relacionat amb les primeres marques del mercat industrial i en coneix les últimes novetats. Intenta trobar en cada ocasió el millor producte per a cada aplicació.